Barça

L'últim adéu de la família a Johan Cruyff, dimarts al Camp Nou

La família de Johan Cruyff fa públic un comunicat on explica com serà l'acte per donar l'últim adéu a l'home que va canviar la història blaugrana

Un total de 15.158 persones han passat aquest dissabte per l'espai de condolences per acomiadar la llegenda del Barça i del futbol mundial

La família de Johan Cruyff ha fet públic un comunicat on detalla l'últim acte per acomiadar-se de l'exjugador i exentrenador del FC Barcelona. Serà el proper dimarts 29 de març a l'auditori 1989 del Camp Nou, on es reuniran familiars, amics i excompanys de de Johan Cruyff entre les 15 i les 18 hores.

Abans, però, al voltant de les dues de la tarda, el seu fill, Jordi Cruyff, es dirigirà breument als mitjans de comunicació en representació de la família a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou.

La família també ha animat els aficionats a deixar els seus missatges de condol als llibres que han posat a la seva disposició els dos grans clubs de la vida de Johan Cruyff, l'Ajax i el Barça, ja que les dues entitats els lliuraran un cop acabin els actes d'homenatge que han organitzat.

Aquest dissabte un total de 15.158 persones han passat per l'espai Memorial Johan Cruyff per recordar l'home que va canviar la història del club. Aquest espai estarà obert fins el dimarts 29 de març, a la tribuna principal del Camp Nou, perquè tothom que vulgui es pugui acomiadar de la llegenda del Barça i del futbol mundial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia