Esports

Futbol

Sorteig de Champions

El Barça jugarà contra el Manchester City a la fase de grups de la Champions

El Borussia Mönchengladbach alemany i el Celtic Glasgow escocès són els altres rivals dels blaugrana al Grup C

El sorteig de la Lliga de Campions agrupa el Real Madrid amb Borussia Dortmund, Sporting Portugal i Legia

El FC Barcelona jugarà contra el Manchester City de Pep Guardiola en la fase de grups de la Lliga de Campions.

El sorteig celebrat aquest dijous al Fòrum Grimaldi de Mònaco ha enquadrat el club blaugrana en el Grup C, on tindrà com a rivals l'equip anglès, el Borussia Mönchengladbach alemany i el Celtic CF de Glasgow escocès.

El Real Madrid ha estat assignat al Grup F juntament amb el Borussia Dortmund, l'Sporting de Portugal i el Legia de Varsòvia. L'Atlético de Madrid compartirà el Grup D amb amb Bayern Munic, PSV Eindhoven i Rostov. A més, el sorteig situa el Sevilla, vigent campió de l'Europa League, al Grup H, on es trobarà amb el Juventus, l'Olympique de Lió i el Dinamo Zagreb.

A banda dels equips de la lliga espanyola, la resta de composicions la lligueta agruparà París Saint-Germain, Arsenal, Basilea i Ludogorets Razgrad al Grup A; Benfica, Nàpols, Dinamo de Kíev i Besiktas al Grup B; CSKA Moscou, Bayer Leverkusen, Tottenham Hotspur i Mònaco al Grup E, i Leicester City, Porto, Bruges i Copenhaguen al Grup G.

La lligueta començarà el proper 13 i el 14 de setembre i la final de la competició es disputarà el 3 de juny de 2017 al Millennium Stadium Cardiff, a Gal·les.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia