Esports

futbol

Espanyol

L’Espanyol redueix les franges verticals a la seva samarreta del pròxim curs 

L’Espanyol ha presentat les equipacions per a la temporada 2017-18, en les quals destaca, a la samarreta principal, una reducció de les habituals franges verticals a la part frontal, una de les senyes d’identitat del club. En el nou disseny, únicament hi ha dues franges verticals blanques, en forma de falca, que comencen a la part de l’espatlla i s’eixamplen fins a la zona de la cintura. Tot això sobre un fons blau i amb un degradat amb línies horitzontals blanques a la part inferior.

El coll de la primera equipació és tipus polo. Tant el pantaló com les mitges són totalment blaus. El teixit utilitzat és polièster, encara que en algunes parts de la samarreta s’usa MESH, que permet, segons Joma, més transpiració i comoditat en estar ubicat a les zones amb més sudoració.

En la segona equipació, el color que predomina és el blau marí, amb detalls en un blau de tonalitat més clara a la zona del pit i de les espatlles. La tercera és groga en la part frontal, amb tres franges verticals verds amb la mateixa amplitud i un estil difuminat.

Finalment, Joma ha pretès que els aficionats puguin personalitzar les seves samarretes amb diferents insígnies en funció si el seguidor és soci abonat, penyista o si viatja acompanyant l’equip, entre d’altres categories.

La pràctica anul·lació de les franges verticals ha desfermat la polèmica a les xarxes socials, on els aficionats blanc-i-blaus han mostrat la seva disconformitat pel nou disseny de les samarretes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia