Futbol català

L'Olot, obligat a obtenir la segona victòria fora de casa

Futbol. 3a divisió. Els olotins, que no han guanyat cap partit en les tres jornades que s'han jugat de la segona volta, visiten l'Amposta, penúltim

L'Olot visita avui (a les 7) el camp del penúltim classificat de la categoria, l'Amposta. Els jugadors entrenats per Joan Nitus Santos tenen l'obligació d'obtenir la primera victòria de la segona volta de campionat. La zona d'ascens es troba en una igualtat tan elevada, que els garrotxins, tot i fer cinc jornades que no coneixen la victòria –dues derrotes i tres empats–, segueixen estant a nou punts de les places més privilegiades.

“La primera part de l'Amposta a Olot va ser la millor que he vist un rival aquest any. Des d'aquell dia els tinc molt respecte, em van agradar molt i considero injusta la seva classificació”, analitza el tècnic Nitus Santos. I és que l'Amposta, tot i ser el penúltim classificat de la taula, ha sumat quatre victòries en els últims set partits de lliga i passa el seu millor moment.

Debut de Raül Rodríguez

L'important partit que afronta l'Olot al camp de l'Amposta servirà possiblement perquè el flamant fitxatge del club olotí, l'extrem Raül Rodríguez pugui disputar els primers minuts amb la seva nova samarreta: “Ja venia de jugar i està en perfectes condicions físiques per jugar els primers minuts amb nosaltres”, assegura Nitus Santos.

El possible onze que presentarà el tècnic de l'Olot serà: Aleix, Francolí, Berga, Serra, Hostench, Roger, Abel, Granell, Roca, Raül Rodríguez i Sergi Arimany. Marc de Val (sancionat), Freixa amb una contractura, Manel Sala amb problemes als isquiotibials i Aulinas són les importants baixes.

La categoria està molt igualada. Hi ha empats constament. Guanyar ens donaria un plus d'ànims
Joan ‘Nitus' Santos
Entrenador de l'Olot
L'Amposta és un equip que m'agrada molt des del partit de la primera volta. No crec que sigui justa la posició que ocupen en la taula

Penúries econòmiques a Amposta

Tot i haver configurat un pressupost auster, la falta de patrocinadors va deixar, a principis del mes de desembre, a l'Amposta sense liquiditat. El club del Montsià, de fet, va anunciar que no podia garantir la fitxa dels seus jugadors més enllà del gener. El president del club, Josep Lluís Tarrazona, va donar llibertat per negociar als seus jugadors perdent així el seu golejador, Miguel Reverté que va fitxar pel Cornellà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.