futbol

eurocopa

Gerard Piqué dóna la primera victòria a la selecció Espanyola

El defensa blaugrana trenca l'empat amb l'equip de la República Txeca al minut 87 (1-0)

Un passi d'Andrés Iniesta ha fet possible l'únic gol del partit

Els blaugrana Gerard Piqué i Andrés Iniesta han estat els artífex de la primera victòria de la selecció espanyola a l'Eurocopa 2016, aquest dilluns a Tolosa de Llenguadoc. El conjunt vermell s'ha imposat al combinat de la República Txeca per 1-0.

La Roja ha dominat el partit i ha gaudit de diverses ocasions per marcar. No ha estat, però, fins al minut 87 quan el defensa del Barça ha desfet l'empat a zero amb un gol de cap gràcies a una passada d'Iniesta.

Amb aquesta victòria, Espanya i Croàcia igualen comparteixen amb tres punts el liderat del grup D.