Esports

Onze ultres espanyols són expulsats de França

Quatre dels integrants del grup van agredir divendres l'encarregat d'un supermercat de Niça que es va negar a vendre alcohol

Els detinguts lluïen tatuatges amb simbologia neonazi

Un grup d'onze ultres espanyols, alguns dels quals llueixen tatuatges neonazis, han estat expulsats aquest dilluns de França, segons ha informat la Fiscalia de Niça. El passat divendres, quatre d'ells haurien colpejat al cap a l'encarregat d'un supermercat del casc antic de la ciutat que es va negar a vendre alcohol.

El fiscal de Niça Jean-Michel Prêtre, ha explicat que després de passar per un centre de detenció, els onze ciutadans espanyols –de diferents territoris de l'Estat– han estat deportats en avió. Els quatre acusats d'agredir el comerciant seran cridats a declarar davant del Tribunal Penal de Niça a la tardor acusats de “robatori amb violència”.

Els 11 homes van ser detinguts divendres a la tarda, hores abans del partit entre les seleccions d'Espanya i Turquia (3-0), amb l'ajuda de sis policies espanyols especialitzats en hooligans.

Els integrants d'aquest grup lluïen nombrosos tatuatges amb simbologia d'extrema dreta. Un d'ells portava a la pell la imatge d'una esvàstica, retrats de líders nazis com Hitler o Goebbels. Les autoritats judicials franceses apunten que els detinguts formarien part d'un moviment d'ultradreta espanyola.

La venda d'alcohol per emportar està prohibida a la ciutat les vigílies i els dies que hi ha partit de l'Eurocopa 2016 de futbol vigílies en virtut d'una ordre de la prefectura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia