Futbol català

Tortolero treballa per no perdre's tants partits

Futbol. El central del Girona només ha jugat 41 jornades de lliga en dos cursos i serà baixa en l'arrencada de la lliga per molèsties al genoll dret

El central del Girona Dani Tortolero serà baixa en l'arrencada de la lliga per molèsties al genoll dret, del qual ha estat operat dues vegades. Tortolero confia treballar ben aviat amb el grup i no s'agafa com un pas enrere el període de baixa –està inactiu des de l'1 de maig–. “Estic entrenant-me per posar la cama a punt i no haver de parar en tot l'any”.

Tortolero, fitxat l'estiu del 2009 per tres campanyes, només ha jugat 41 partits dels 82 de lliga els dos últims cursos. No considera que hi hagi perill de recaiguda de la greu lesió. “Tinc un genoll complicat, però treballo per estar en òptimes condicions per jugar”, admet el central.

Carregar les piles

El fisioterapeuta i recuperador físic del Girona, Ernest Esteve, corrobora el punt de vista de Tortolero. “Es tracta de posar-li el genoll en les millors condicions perquè no es perdi cap partit de lliga. No ve d'una setmana que estigui a punt. Es tracta que carregui les piles”, diu Esteve.

D'altra banda, el defensa Migue s'ha ressentit d'unes molèsties cervicals i ha de parar uns dies.

Tinc un genoll complicat, però treballo per estar en òptimes condicions per jugar
Dani Tortolero
defensa del girona


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.