Futbol català

El premi de l'ascens per a sis plantilles

3a catalana. El curs arriba a la fi a la tercera catalana, en què sis equips han aconseguit l'objectiu de pujar una categoria i el curs que ve seran al grup 1 de segona

L'esforç i els bons resultats han acabat donant els seus fruits, i sis clubs han obtingut el premi de l'ascens de categoria en els grups gironins de 3a catalana. Tres ho han aconseguit com a campions, i els altres tres com a subcampions. En el grup 15, l'Escala i el Torroella han dominat la competició amb força superioritat respecte a la resta. En el grup 16, el campió ha mostrat la seva solidesa perdent només dos partits en tota la lliga. La lluita pel segon lloc ha estat molt més aferrissada i no s'ha decidit fins a l'última jornada, en què el Llagostera B ha aconseguit el premi de l'ascens.

En el grup 17, les dues posicions d'ascens han estat controlades pel Besalú i el Cornellà del Terri, tot i que el campió no s'ha decidit fins a aquesta última jornada i tan sols amb una mínima diferència de punts. El Besalú, que ha estat el campió, aconsegueix tornar a segona catalana un any després de perdre la categoria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.