Futbol català

JOAN CABRATOSA

EXPRESIDENT DE LA PENYA BONS AIRES

“L'equip té una moral molt forta”

Quina ha estat la seva relació amb el Girona?
Ve de molts anys enrere, de quan es va estrenar el camp de Montilivi. Aleshores els membres de la junta es reunien al bar Bons Aires, del qual en vaig ser propietari durant molt anys, i es va iniciar una estreta relació. Vaig formar part, en tres ocasions, de la junta directiva. I pels volts de l'any 1972 vaig muntar la Penya Bons Aires, amb equips veterans. La major part dels jugadors veterans eren del Girona. I després, vam començar a formar equips de futbol base. I en els darrers anys que vaig estar portant la Penya Bons Aires, molts jugadors van acabar al Girona.
Emocionalment, hi ha estat sempre vinculat, doncs.
Jo sempre he anat amb el Girona; l'he seguit tota la vida! Però ara, com que visc al Port de la Selva, els partits, quan no els fan en directe, els segueixo per internet. No me'n perdo cap.
Com veu la situació actual de l'equip?
Juguen molt i molt bé, i tenen una moral molt forta, i és una llàstima que perdessin l'últim partit. Però hem de veure si tenen sort a la promoció. Ara bé, reconec que és molt difícil. Crec que ens ha faltat un pèl de sort i que els àrbitres no ens han ajudat gaire.
Seria una fita important pujar a primera?
Molt! No hi ha estat mai i s'ho mereix. Tant de bo que pugi a primera perquè, a més, és un dels equips que han fet una molt bona campanya. Seria una fita molt important a recordar, durant molts anys, per part dels més petits i també dels més grans. A més, econòmicament representaria la seva salvació.
I tindria uns bon efectes col·laterals...
És clar. A Girona li interessa per promocionar-se com a ciutat i, tot i que és molt coneguda, si l'equip pugés a primera, tot això seria un plus. I és que el futbol de primera divisió el veu pràcticament tot el món!
Si acaba guanyant, ho celebrarà?
És clar que sí, però amb els meus al Port de la Selva. Encara que sigui una població de pocs habitants, hi ha força seguidors i ho viuen intensament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.