Futbol català

Carretera, paciència i fe per als abonats

La tornada. El Girona organitzarà viatges en autocar reservats als que tenen carnet. S'havia plantejat contractar un TAV fins a Màlaga

El 0-1 va ser un cop dur de digerir i complica les expectatives dels gironins. S'haurà de veure quina és la resposta dels aficionats i quants s'engresquen a fer costat a l'equip dissabte al Jocs Mediterranis, tenint en compte que el viatge és molt i molt pesat. El Girona s'havia plantejat contractar un servei de TAV fins a Màlaga, però finalment s'ha decidit a organitzar desplaçaments en autobús des de Girona fins a Almeria. Reservats, aquesta vegada sí, als abonats, una manera d'intentar compensar el greuge als que no van poder comprar entrades del partit d'ahir.

El club ha d'acabar d'enllestir els detalls del viatge, però és evident que, a més de fe en la remuntada, els abonats que s'engresquin hi hauran de posar molta paciència. Perquè entre Girona i Almeria hi ha uns 900 quilòmetres i més de deu hores en autocar. La idea del club ahir al vespre era fer pagar uns 30 euros pel viatge i sortir de Montilivi dissabte a la matinada, per ser a Almeria al migdia.

DETALLS PENDENTS

El viatge costarà al voltant de 30 euros, i se sortirà dissabte a la matinada

VIATGE LLARGUÍSSIM

Hi ha uns 900 quilòmetres i més de deu hores en autobús per arribar a Almeria

La combinació tren-bus, frenada

El Girona s'havia plantejat activar una combinació de tren d'alta velocitat i autocar , però poc després del final del partit va explicar que es feia enrere –el president havia parlat de la primera combinació–, amb els arguments que també significava moltes hores de viatge i que sortia car. Com que era impossible anar fins a Almeria en TAV, la idea era contractar un servei fins a Màlaga i, un cop allà, acabar d'arribar a Almeria per carretera, en autocar. Entre Màlaga i Almeria hi ha 200 quilòmetres més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.