Futbol català

Quatre de comptades, però molt cruels

El Girona-Almeria de dimecres va abaixar el teló de la temporada a Montilivi, on l'equip de Rubi ha traçat una trajectòria magnífica i ha fet gaudir de valent l'afició. Ha estat, de fet, el gran actiu que ha permès als gironins arribar fins al final en la lluita per pujar a primera divisió. El paper brillant a casa, però, s'ha tacat amb quatre derrotes. Només quatre, però cruels i doloroses. L'Almeria va provocar dimecres una gran decepció a l'estadi, però les tres derrotes anteriors també van quedar força marcades. El primer partit que va perdre el Girona en la lliga va ser el dia 24 de novembre. L'equip rebia l'Elx en un partit molt atractiu i prometedor, perquè el conjunt de Rubi tenia l'oportunitat d'assaltar el lideratge de segona A.

Un gol de Powel i una bona dosi d'infortuni van deixar el Girona sense premi –a l'Elx ja no li va prendre ningú el primer lloc– després d'encadenar sis victòries com a local.

La segona derrota a casa va ser contra l'Almeria, la bèstia negra, i també molt sagnant, perquè Chumbi va marcar l'únic gol del partit en el temps afegit. Era el dia de Reis, el primer partit del 2013. Però encara més dura va ser la tercera, per inesperada i per la patacada que va significar. El Xerez, cuer i descendit, va visitar el Girona després de la remuntada contra l'Alcorcón (3-2). I els de Rubi, que haurien arribat a Vila-real segons amb cinc punts de marge si haguessin assegurat el triomf, van tenir la relliscada més sonada (2-4).

El Girona tanca la temporada a Montilivi amb un balanç molt bo –el segon millor en la lliga, només superat pel campió–. De 22 partits, n'ha guanyat 16, n'ha empatat 3 i n'ha perdut 4, amb 50 gols a favor i 19 en contra.

EL GIRONA A CASA

L'Almeria li ha fet mal dos cops, l'Elx va privar-lo del lideratge i el Xerez li va clavar la gran patacada
16
victòries,
3 empats i 4 derrotes del Girona en els 23 partits a Montilivi, entre lliga i promoció.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.