Futbol català

La derrota té premis

La porra. Tretze persones van endevinar el 0-1 de l'Almeria a Montilivi, tot i que la majoria dels 337 votants eren optimistes

El decebedor 0-1 del Girona-Almeria de dimecres no va tenir tan mal gust de boca per a tres persones, les que van guanyar els premis de la porra lligada als resultats del Girona que organitza El Punt Avui. Maria Costa Ridas, de Vila-sacra, es va endur un àpat al restaurant Can Veí de Sarrià de Ter. Ferran Serrat, de Girona, un àpat al restaurant Draps, de Girona. I Mònica Carrilero, de Figueres, una nit d'hotel a la cadena Sidorme. Són tres dels tretze votants que van apostar pel 0-1. Però dels 337 participants, la majoria (dos de cada tres) van pronosticar un resultat favorable al Girona. El més repetit va ser el 2-1, amb 82 vots.

L'última

A www.elpuntavui.cat hi ha activa la porra de l'Almeria-Girona de demà, l'última de la temporada. Tots els participants en qualsevol de les porres –encara que no encertin el resultat– podran guanyar una de les dues samarretes oficials del Girona firmades pels jugadors.

Els guanyadors

Àpat a Can Veí:

Maria Costa Ridas (Vila-sacra)

Àpat al restaurant Draps:

Ferran Serrat (Girona)

Nit d'hotel al Sidorme:

Mònica Carrilero Núñez (Figueres)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.