REGIONAL PREFERENT

El Roquetenc obté un punt en l'últim minut

ALCARRÀS

1

ROQUETENC

1

ALCARRÀS:

Gallego, Domi (Marc, 88'), Arola, Isa, Grau, Jesús (Bagué, 73'), Juan Martínez (Isaac, 68'), Jofre (Òscar, 73'), Juan Carlos (Toni, 63') i Cortés.

ROQUETENC:

Alfonso, Franklin, Vilanova, Moisés, Adell, Fandu, De la Torre, Trullén (David, 68'), Àlex (Lluís, 60'), Marc i Ferran.

GOLS:

1-0 (64') Cortés. 1-1 (90') De la Torre.

ÀRBITRE:

Manuel Sánchez.
T.G.:
Al local Juan Carlos; i als visitants Vilanova, Moisés i de la Torre.
T.V.:
Cap.

El Roquetenc va tornar de la primera sortida de la temporada amb un punt a la butxaca. Això sí, va haver de patir de valent i va aconseguir empatar en l'últim minut gràcies a l'encert de De la Torre, que va rematar al fons de la xarxa una bona centrada de David. Abans, l'esquadra quadribarrada va veure com els de casa generaven més perill, sobretot en la segona part, ja que en la primera el respecte mutu va impedir que hi haguessin ocasions.

Els lleidatans, que van començar a controlar el duel a partir del gol de Cortés (64'), van tenir un grapat d'oportunitats de decidir-lo. La seva manca de definició, però, els va condemnar a l'empat, ja que en el darrer quart d'hora el Roquetenc va pressionar fins aconseguir la recompensa del gol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.