L'Olesa de Montserrat i el Benavent, dos debutants a tercera, s'enfronten aquesta tarda

Els del Baix Llobregat busquen la primera victòria a la categoria en tota la seva història

Andreu Subies
PRESIDENT DEL BENAVENT
«El partit davant l'Olesa serà molt complicat. La temporada passada van demostrar ser un bon equip i ara, a més, tenen la necessitat de sumar punts»
Froilán Amigó
PRESIDENT DE L'OLESA
«Aquest any és per gaudir de l'experiència, per això no estem preocupats. Sabem que el primer triomf arribarà algun dia i, si pot ser en aquest partit, doncs millor».

El curs 2003/04, l'Olesa i el Benavent eren dos equips de primera territorial. Avui, es veuran les cares en el que serà el seu primer enfrontament a tercera, un duel entre dos conjunts amb una trajectòria molt semblant. Els del Baix Llobregat han encadenat tres ascensos en tres anys i han passat de primera territorial a tercera en un temps rècord. El Benavent, per la seva part, ha anat millorant de categoria més a poc a poc, però finalment ha arribat a tercera el mateix curs que l'Olesa. Els lleidatans, però, afronten el partit en millor forma, ja que han aconseguit 5 punts i encara no coneixen la derrota. Els del Baix Llobregat, en canvi, han empatat dos partits i han perdut l'altre i buscaran contra el Benavent la primera victòria a tercera. A Olesa, no obstant això, tenen molt clar que aquest any l'objectiu és aprendre i disfrutar. «Aquest any és per gaudir de l'experiència, per això no estem preocupats. Sabem que el primer triomf arribarà algun dia i, si pot ser en aquest partit, doncs millor», afirma Froilán Amigó, president de l'Olesa. El darrer precedent amb els del Baix Llobregat com a locals el trobem la temporada passada a primera catalana. El Benavent va visitar l'Olesa a la primera volta i va haver de patir per vèncer (1-2). Els lleidatans, tot i el bon inici, no es refien d'un equip que necessita sumar els tres punts. «L'any passat van demostrar ser un bon equip i ara tenen la necessitat de sumar punts. A més, els partits a domicili sempre són complicats», diu Andreu Subies, màxim dirigent del Benavent.

L'Olesa continuarà a «l'exili» fins a finals de novembre.

Als mals resultats de l'equip, hi cal afegir el contratemps del camp, que no està ajudant gens l'equip. I és que els treballs d'adequació encara no s'han iniciat, fet que l'obligarà a disputar els partits com a local al camp de Can Trias, a Viladecavalls, algunes setmanes més. «Les obres no han començat, així que la cosa encara trigarà un temps. Ens han dit que a finals de novembre podria estar enllestit», afirma el president de l'Olesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.