3a DIVISIÓ

L'Olesa perd amb claredat a Balaguer

Un Olesa molt innocent en defensa, va caure ahir amb claredat contra un Balaguer que en el minut 7 es va avançar després que Romero culminés una gran jugada de Ramon. L'Olesa va poder empatar en transformar un penal (25'), però els locals no és van ensorrar i Ermengol va superar Pujol amb un xut creuat (37'). En la segona part, el guió no va canviar i Ermengol, un altre cop, va sentenciar en aprofitar una jugada de Parra.

BALAGUER 3

OLESA 1

BALAGUER: Roberto, Usall, Ramon (Dago, 81'), Antunez, Cifuentes, Tenorio, Dani Redondo (Egea, 55'), Campabadal, Iban Parra (Figueres, 73'), Ermengol I Romero.

OLESA: Pujol, Oriol Sans (Samuel, 78'), Raventós, Alex Martínez, Francis, Arjona (Morillo, 72'), Cortezón (Condis, 58'), Enric Davi, Soler, Xavi Morón, Pelegrín.

GOLS: 1-0 (7') Romero. 1-1 (25') Pelegrin, de penal. 2-1 (37') Ermengol. 3-1 (59') Ermengol.

ÀRBITRE: Casas López de Arce. T.G.: Als locals Ramon, Dani, Redondo, Campabadal, Iban Parra, Ermengol i Figueres, i al visitant Ermengol.