L'Hospitalet no es deixa sorprendre i guanya a Olesa

OLESA

1

L'HOSPITALET

3

OLESA:

Pujol, Aitor, Moisés, Bellés, Ros, Sans, Peke, Arjona, Pelegrín, Morón (Manolo, 68') i Romero (Dani, 68').

L'HOSPITALET:

Craviotto, Hammouch, Barón (Viale, 72'), Morales (Tarrés, 46'), Manel, Velamazán, Corominas, Marcos (Cárcel, 46'), Eloy, Jordi Martínez i Cristian Alfonso.

GOLS:

1-0 (1') Romero. 1-1 (58') Cristian Alfonso. 1-2 (66') Jordi Martínez. 1-3 (74') Corominas, de penal.

ÀRBITRE:

José Barrera.
T.G.:
Als locals Romero, Aitor i Solé (banqueta), i als visitants Barón, Morales i Velamazán.
T.V.:
Al local Moisés (76') per doble amonestació, i al visitant Viale (87'), per vermella directa.

L'Hospitalet no es va deixar sorprendre ahir pel cuer de la categoria i va mostrar capacitat de reacció en ser capaç d'aixecar un partit que l'Olesa havia encarat amb certes garanties després de situar-se davant quan només s'havia jugat un minut. Els locals van avançar-se després que Romero engaltés un xut llunyà que va sorprendre Craviotto (1'). L'Hospitalet va quedar estabornit amb aquest gol i no va ser fins després de la represa que Cristian va aconseguir l'empat (58'). L'1-1 va enfonsar l'equip local i els riberencs van aconseguir el control del partit i del resultat quan Jordi Martínez va resoldre un un contra un amb el porter Pujol (66'). Amb el resultat a favor, Corominas va acabar de sentenciar el partit transformant un penal (74').



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.