LLIGA FEMENINA

El desig europeu

L'Olesa es disputa, a partir d'avui, un bitllet per a la propera Eurocopa amb l'Hondarribia

«És un play-off important. Seria fer història perquè el club no ha jugat mai a Europa.» Igual que expressa Noemí Jordana, en l'Olesa Espanyol s'ha optat per oblidar la desil·lusió que va suposar no entrar fa una setmana en la pugna pel títol, simplement pel fet de tenir l'average desfavorable amb el San José. Es vol mirar endavant i fer-ho d'una manera positivista. «Si juguéssim pel títol, el més probable és que el Ros Casares ens hagués guanyat 2-0; ara, esperem acabar amb victòries», diu Jordana. La realitat és que estan a dos triomfs de poder jugar la propera Eurocopa, la segona competició continental. Això culminaria un curs en què les de Lucas Mondelo van accedir també a les semifinals de la copa de la Reina. L'escull que s'ha de superar és l'Hondarribia, en una sèrie al millor de tres partits i en què l'Olesa Espanyol té el factor camp favorable. El primer assalt és aquesta tarda (20.00h). Les de Lucas Mondelo estan en un gran moment –han encadenat set victòries– però no es poden confiar. En la fase regular, el balanç va ser d'1-1, amb dos triomfs visitants: 71-91 a Irun i 54-55 a Olesa de Montserrat.

El Ros Casares i tres més

També avui comença el play-off pel títol amb un únic aspirant. El Ros Casares (25-1 en la fase regular) ho té favorable per revalidar el títol, i possiblement per la via ràpida. El seu rival en la semifinal serà el San José, en una sèrie que s'obrirà aquesta tarda a la Fonteta (18.3 0h). En l'altra, el Perfumerías, vigent subcampió de l'Eurolliga, també parteix de favorit contra el Rivas, bàsicament pel fet de disposar del factor camp. El primer partit també serà avui, a Salamanca (18.00 h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.