Motor

Escomesa de Red Bull

GP del Japó de fórmula 1. Hamilton vol assolir a Suzuka el triomf que va perdre a Singapur, però Weber i Vettel no li ho posaran fàcil

Lewis Hamilton (McLaren) sap que ho té pelut per presentar-se l'any vinent a Mercedes amb el número u de campió: el separen 52 punts del líder del mundial, Fernando Alonso (Ferrari). És per això que es planteja les últimes curses pas a pas, pensant únicament a mirar de guanyar-les, sense fer ús de la calculadora. McLaren ha resolt els problemes amb la caixa de canvis que van provocar el seu abandonament a Singapur “Els dos cotxes van tenir el mateix problema, encara que més accentuat en el de Lewis”, va explicar Paddy Lowe, director tècnic de McLaren. La fiabilitat, doncs, no ha de preocupar Hamilton a Suzuka, però sí la competitivitat dels Red Bull. Webber, el més veloç ahir, sap que això no són més que jocs psicològics: “Ells [McLaren] tenen un cotxe tan fort com el nostre. No crec que ara cap dels dos estigui al davant.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.