Motor

Lorenzo fa ‘pole' a Japó

El mallorquí aconsegueix el millor temps i el rècord del circuit en l'últim intent de volta ràpida

Valentino Rossi acaba segon i el català Marc Márquez és el tercer pilot més ràpid

Jorge Lorenzo ha aconseguit la pole position en els entrenaments del Gran Premi del Japó de MotoGP, que es disputa al circuit de Motegi, després de superar el seu company Valentino Rossi en un final molt ajustat. El pilot mallorquí ha aconseguit el millor temps i el rècord del circuit en l'últim intent de volta ràpida. Així, Lorenzo ha estat 81 mil·lèsimes de segon més ràpid que Rossi i ha acssolit la seva pole número 60.

Marc Márquez ha aconseguit convertir-se en el tercer pilot més ràpid aquest dissabte malgrat haver patit una fractura a la mà a finals de setembre. Després dels entrenament, el pilot català ha dit que sembla que la mà es comporta bé i que espera no patir gaire durant la carrera d'aquest diumenge.

La jornada d'avui, però, ha estat marcada per la greu caiguda d' Alex de Angelis, que ha hagut de ser evacuat del circuit en helicòpter a la quarta sessió d'entrenaments.

Dani Pedrosa ha estat sisè, seguit d' Aleix Espargaró. Maverick Viñales ha estat desè i Pol Espargaró, onzè.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia