HOQUEI SOBRE PATINS / LA COPA

El campió no falla

El Roncato Vic aprofita millor les ocasions i passa a la semifinal

El Noia Freixenet busca el gol però falla davant la porteria contrària

Els osonencs saben controlar i amb el 3-0 es relaxen un xic

Quim López
TÈCNIC DEL VIC
«En la copa i sobretot en els quarts no se sol fer un joc maco, perquè hi ha molta pressió i nosaltres teníem l'obligació de guanyar»
«Hem controlat bé el partit i Sergi Fernández ha estat imponent mantenint la porteria a zero»
«L'equip s'ha relaxat un xic en la segona meitat pel marcador, i el Noia ha tingut les seves opcions per entrar en el partit»
«Ens hem tret la pressió de sobre i ara ser en les semifinals ens donarà ales»
Ferran López
TÈCNIC DEL NOIA
«El Noia ha fet molt bon partit, la llàstima ha estat que no hem concretat les ocasions i ells, sí»
«El Vic no ha estat superior al Noia, el partit ha estat més anivellat del que diu el resultat»
«Hem estat valents en canviar la defensa a nou minuts del final i hem anat a buscar el partit»
19
aturades
va fer el porter del Vic Sergi Fernández en el partit contra el Noia

El Roncato Vic es va classificar per la semifinal derrotant per 3-0 el Noia Freixenet en un partit que va saber controlar i en què va saber aprofitar les ocasions, tot i que no va fer un joc brillant. Els de Sant Sadurní van lluitar en cada moment, però l'encert no va estar al seu costat, van desaprofitar ocasions, entre les quals dos penals i una falta directa, i també va topar amb el porter del Vic, Sergio Fernández, que va estar esplèndid.

El Vic, l'actual campió, va intentar assentar la seva defensa des de l'inici de la primera meitat i en els primers minuts la bola va ser del Noia, que no la va poder superar i va intentar crear les ocasions de perill amb xuts des de mitja distància, que el porter del conjunt osonenc Sergi Fernández va resoldre bé amb el guant o fins i tot posant la careta. Des del darrere, el conjunt osonenc va anar cap al davant i en el minut 10 va disposar de la seva primera ocasió clara en un penal que el capità Titi Roca va transformar enganyant Puigbí i situant l'1-0 al marcador. El fet d'avançar-se no va fer canviar el ritme del partit i va continuar amb el Noia amb més possessió de la bola i el Vic aprofitant millor les ocasions que tenia. Quan només quedaven tres minuts per arribar al descans, Borja López, que acavaba de sortir a pista, va marcar el segon gol del seu equip. Una de les millors ocasions del Noia per reduir la diferència va arribar a un minut del descans, en una bona rematada d'Esteller que un altre cop Sergi Fernández, molt inspirat, va refusar.

L'inici de la segona meitat es va iniciar amb un xut al pal d'Esteller en una mitja volta, però després els de Sant Sadurní van continuar provant fortuna amb xuts de lluny però amb la varietat que ara un company intentava aprofitar el refús del porter osonenc. En el minut 30, Feixas va tenir una bona ocasió però sol davant Sergi Fernández no el va poder superar en dues rematades. El Vic en cap moment va deixar d'anar a l'atac i en el minut 33 una bona internada de Borja López va acabar amb una passada a Bancells, que sol a l'altre costat de l'àrea va marcar el 3-0. Els de Sant Sadurní van continuar buscant el gol i van poder entrar més dins l'àrea del seu rival, i van arribar dos penals. L'encert no va estar al seu costat i ni Francesc Bargalló ni Cabestany els van poder transformar. A dos minuts del final va arribar la desena falta d'equip dels osonencs i el Noia va disposar d'una falta directa, però la bola no va entrar ni en la segona opció de rematada i el resultat es va mantenir fins al final i el Vic va aconseguir la classificació per la segona semifinal que es disputarà avui.

RONCATO VIC
3
NOIA FREIXENET
0
RONCATO VIC:
Sergi Fernández, Carbo, Titi Roca, Bancells i Torra –equip inicial–; Masoliver, Borja López i Pla.
NOIA FREIXENET:
Puigbí, Del Amor, Mitjans, Feixas i Cabestany –equip inicial–; Francesc Bargalló, Cáceres i Esteller.
GOLS:
1-0 (10') Titi Roca, de penal. 2-0 (22') Borja López. 3-0 (33') Bancells.
ÀRBITRES:
Xavier Galán i Juan José Padrós.

El Noia no fa cap falta en la primera meitat

El Noia va acabar els primers 25 minuts sense que els àrbitres li xiulessin cap falta d'equip en contra. La primera falta dels de Sant Sadurní va arribar en el minut tres de la segona meitat. En la primera meitat per contra el Vic va veure com pujaven un total de 7 faltes al marcador. Els osonencs van veure com els col·legiats Galán i Padrós els xiulaven faltes en atac en els primers minuts de partit, i de les quatre primeres que van rebre en contra, tres van ser quan estaven atacant la porteria dels de Sant Sadurní. En la segona meitat, el Noia va anar acumulant més faltes, però el Vic va continuar al davant i al final del partit els osonencs van arribar a deu, i van tenir una falta directa en contra, i els de Sant Sadurní, només sis.

HOQUEI SOBRE PATINS / LA COPA

Comiat de Guillem Cabestany

J.M

El davanter del Noia Guillem Cabestany va jugar ahir el seu darrer partit de copa perquè va anunciar la setmana passada que es retirarà al final de temporada, amb 34 anys, després de setze anys al capdamunt de l'hoquei sobre patins mundial. De fet, la copa li va reservar els seus grans triomfs en la part final de la seva carrera, amb els títols obtinguts el 2008 a Igualada amb el Noia i el 2006 precisament a Lloret amb el Reus, club en el qual va militar tan sols una temporada.

El paper de Cabestany el 2006 va ser important al Reus. Va marcar dos gols en els quarts de final contra el Vilanova (5-0) i va disposar de minuts tant en les semifinals contra el Vic com en la final contra el Barça. El 2008 a Igualada, el de Sant Pere de Riudebitlles va ser absolutament decisiu. Va fer el tres gols en el duel aferrissat de quarts contra el Blanes (3-2), un de jugada i dos de falta directa. En la semifinal contra el Liceo (1-3) va tornar a marcar, un altre cop de falta directa, i en la final contra el Vic es va reivindicar novament i va tornar a sucar (2-2), tot i que va ser el capità Varias, que jugava la seva darrera copa abans de retirar-se, el que va resoldre el partit i el títol en la tanda de penals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.