Més esport

Comença la quarta ronda de la copa Diputació de pilota valenciana

Els trinquets que acullen aquesta fase són els de Genovés i Sueca

Queden dos places vacants per a les semifinals absolutes

La quarta ronda de la Copa President de la Diputació de València començarà este divendres amb la disputa de les dues primeres partides dels quarts de final. En este nou acte, amb el qual es tanca la fase de rondes, es decidirà que dos equips ocupen les places vacants en les semifinals absolutes. De moment, els equips que ja s'han assegurat un lloc en la fase final són els representatius de València (Puchol II, Javi i Herrera) i Genovés (Santi II, Jesús i Herrera).

Les sis formacions restants conten amb opcions de seguir avant encara que en major o menor grau. Així, els equips de Sueca (Adrián I, Tato i Tino) i Dénia (León i Félix), que tanquen la classificació, estan poc menys que obligats a vèncer en esta quarta ronda. Els altres quatre equips no necessitarien arribar tan lluny però sí haurien de superar diverses eliminatòries. En esta situació es troben els equips de Massamagrell (Soro III i Raúl), Vall Laguar – Murla (Álvaro i Hèctor), Benissa (Colau, Salva i Santi) i Pedreguer (Fageca i Dani).

La Copa 2 es troba a l'espera de la disputa de les dues últimes partides de la seua lliga regular. Una d'estes confrontacions serà decisiva per a concretar el quadre definitiu de semifinalistes. Els equips que ja han aconseguit la classificació per a les semifinals són els capitanetjats per Panete, Rodrigo i Javi II.

La Copa Promeses també encara ja la recta final de la seua fase regular, en la qual resten quatre partides. En este torneig tots els participants mantenen opcions de jugar les semifinals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.