Esports

Esports

Helen Smart, nedadora olímpica

Va ser medallista de bronze en els Jocs de la Commonwealth de 1998 i plata en els campionats mundials i europeus

La nedadora olímpica Helen Smart va morir dissabte passat, a l’edat de 42 anys, segons ha confirmat la seva mare al Daily Mail.

Nascuda al Regne Unit, de ben jove ja va iniciar-se en el món de la natació. Va destacar per ser una especialista de la modalitat d’esquena, va batre alguns rècords britànics i a escala mundial va assolir una medalla de bronze en els Jocs de la Commonwealth (1998) de Kuala Lumpur i diverses medalles de plata en els campionats tant mundials com europeus. Aquests bons resultats la van portar a poder representar la Gran Bretanya en els Jocs Olímpics de Sidney de l’any 2000. En els jocs va quedar 15a en la prova dels 200 metres esquena i, en acabar-los, va decidir retirar-se de les competicions. Des d’aleshores va entrar a treballar primer com a professora i després com a directora a l’escola de primària de Worsley Mesnes de la ciutat de Wigan (Anglaterra).

Per altra banda, també va destacar per haver format part de la prestigiosa banda musical britànica Pemberton Old Wigan Bands.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia