TENNIS

ROLAND GARROS

Beto Martín debutarà contra Federer a Roland Garros

Beto Martín afrontarà la seva desena participació en el Roland Garros contra el segon jugador del món, Roger Federer. En la compareixença d'ahir, el flamant guanyador del Masters 1.000 de Madrid va tenir unes paraules sobre el seu rival en la primera eliminatòria: «És el típic especialista de terra que segur que m'ho posarà difícil. Hauré d'impedir que agafi ritme.»

Els altres quatre catalans en el quadre gran van tenir sort diversa en el sorteig. Tommy Robredo s'estrenarà amb el francès Mannarino, un dels beneficiats per les invitacions. També ha estat de sort i tindrà un contrincant teòricament assequible Marcel Granollers, que se les heurà amb el francès Ouanna. Han quedat emparellats amb rivals de més nivell tant Albert Montañés com Òscar Hernández, que s'enfrontaran amb Tipsarevic i Minar, respectivament. El principal favorit, Rafa Nadal, ha quedat exempt de la primera eliminatòria i en la segona jugarà contra el vencedor del duel rus entre Kunitsin i Gabaixvili.

Quadre masculí
Nadal (1) -
(Kunitsin/Gabaixvili)
Frederico Gil -
David Ferrer (14)
Janko Tipsarevic -
Albert Montañés
Marcel Granollers -
Josselin Ouanna
Tommy Robredo (16) -
A. Mannarino
Òscar Hernández -
Ivo Minar
Andy Murray (3) -
Juan Ignacio Chela
Nicolás Lapentti -
Novak Djokovic (4)
Beto Martín -
Roger Federer (2)
Quadre femení
Dinara Safina (1) -
Anne Keothavong
Núria Llagostera -
Julie Coin
Sara Errani -
Ana Ivanovic (8)
K. Zakopalova -
Serena Williams (2)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.