Més esport

Més de cent atletes acomiaden l'any en la Sant Silvestre de Bellreguard

Enguany s'ha celebrat la quarta edició dins d'un ambient lúdic i festiu amb la participació de famílies senceres

El passat divendres, dia 30 de desembre, es va celebrar la quarta edició de la cursa solidària Sant Silvestre de Bellreguard. La prova, en la que van participar 150 persones, es va desenvolupar en un ambient lúdic i festiu, amb nombroses famílies i atletes disfressats per passar-ho d'allò més bé.

L'activitat esportiva ha estat organitzada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Bellreguard. Pel que fa als guardonats, la victòria absoluta en la categoria de masculí va correspondre a Juanra Pons, seguit de Cristian Climent i José Luís Olmos. En la categoria de femení, la guanyadora va estar Karem, que es va imposar a Patricia Solera i Rosalie Ellingworth, a les que els correspon el segon i tercer lloc en el pòdium respectivament.

A més a més, en aquesta ocasió es van entregar premis a la família que primer va aconseguir acabar la carrera i formada per Miquel, Patricia i Julián Solera; per a la millor disfressa, corresponent a Josep Server i, per últim, als tres primers xiquets classificats. Aquests son Óscar González i Adrià Quiles en un merescut primer lloc els dos, seguits per Miquel López.

La recaptació de les inscripcions a la prova han estat destinades a l'ONG “Safor Centro Desarrollo Rural”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.