Més esport

L'Escola de Pilota Valenciana de Bellreguard obri les portes

Acull joves a partir del huit anys d'edat i pretén promocionar l'esport valencià

L'Escola Municipal de Pilota Valenciana de Bellreguard ha obert les portes amb un notable nombre d'alumnes. En aquests moments, compta amb 10 alumnes d'entre 9 i 12 anys, que es troben interessats en fer reviscolar l'esport valencià a aquesta localitat de la comarca de la Safor.

Prèviament a l'inici de les classes, la Regidoria d'Esports, mitjançant la mediació del coordinador de l'Escola, Frederic Llopis, va dur a terme unes sessions promocionals, tant a l'Escola d'Infantil i Primària com a l'Institut de Secundària del municipi, per a que els xiquets i xiquetes pogueren practicar i descobrir les peculiaritats de l'esport autòcton. El resultat d'aquestes sessions ha fet que molts d'ells decidiren practicar-lo de forma organitzada i acudint a entrenar-se al trinquet.

Les inscripcions per a aquest curs continuaran obertes de manera que els interessats, majors de 8 anys, es puguen apuntar i afegir durant el que resta de curs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.