Més esport

Joel González, medalla d'or al mèrit esportiu de Figueres

Taekwondo. Reconeixement municipal al campió olímpic, i també a Javier Marrón i Zou Feddal, els altres dos figuerencs que van ser a Londres

L'Ajuntament de Figueres concedirà la medalla d'or al mèrit esportiu de la ciutat al taekwondista campió olímpic Joel González, i medalles de plata al també taekwondista Javier Marrón (suplent de González en els jocs de Londres) i al futbolista Zou Feddal, resident a la ciutat i olímpic amb el Marroc. Tots tres van rebre ahir el reconeixement de l'Ajuntament i de més de 200 figuerencs que es van concentrar sota el balcó de l'ajuntament. Tots tres van signar en el llibre d'honor de l'Ajuntament, van rebre una plana de record i tot seguit, van anar sortint al balcó de l'edifici consistorial. Primer, Feddal; tot seguit, Marrón, i finalment, en el moment més àlgid de l'acte, Joel González amb la seva inseparable medalla d'or, que va mostrar als assistents. Els tres esportistes van agrair les mostres de suport que han rebut i van remarcar que aquestes no han estat exclusives dels moments de màxima intensitat esportiva. A l'acte hi va assistir l'alcaldessa de Vilafant, Consol Cantenys, a qui l'Ajuntament de Figueres va invitar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.