Més esport

Presentada la segona edició de la 100% Tondo

Ciclisme. La marxa cicloturista en homenatge al tristament desaparegut Xavi Tondo es durà a terme el 22 de setembre amb el doble de participants i amb xips per cronometrar-ne els temps

La sala de plens de l'ajuntament de Sant Joan les Fonts va ser escenari ahir al matí de l'acte de presentació de la segona marxa cicloturista 100% Tondo, que arriba aquest any a la segona edició després que en la primera exhaurís les inscripcions en un temps rècord (700). Per això l'organització ha doblat el nombre de places i seran 1.500 els ciclistes que podran escollir entre els recorreguts de 68 i 116 km. Des de Sant Joan les Fonts es farà la volta per Besalú, Banyoles, Mieres i Olot. I després els que facin la volta llarga pujaran fins a Vallter 2000; el recorregut que feia Xavi Tondo per provar el seu estat de forma. El cronometratge de cada participant mitjançant el sistema de xip és l'altra novetat, a banda de l'augment del nombre d'inscripcions que es va fer públic ahir. L'organització de la prova té en els amics de Xavi Tondo, els exciclistes professionals Joan Llaneras i Carles Torrent, les seves cares visibles. I compten amb el suport de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts i el Consell Comarcal de la Garrotxa. L'alcalde i president de l'ens, Joan Espona, es va mostrar convençut de l'èxit de la prova: és un honor poder fer aquesta cursa, a més en honor d'en Xavi, que durant un temps va residir al nostre municipi”. “Després de la bona acollida de la marxa de l'any passat, que va tenir uns 700 participants, en aquesta edició arribem a les 1.500 inscripcions. No té un aire competitiu però a la gent li agrada saber el temps que ha fet” va destacar Carles Torrent. I Joan Llaneras hi va afegir: “L'objectiu és demostrar la relació i l'amistat que en Xavi tenia amb la Garrotxa i amb el grup d'amics que organitzem la 100% Tondo”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.