Més esport

Soro III i Puchol obrin la Lligueta de l'individual d'escala i corda

Demà divendres arranca la lluita per disputar la final del mà a mà

Fageca i Santi s'enfrontaran el dissabte a Pedreguer

La Ciutat de la Pilota de Montcada decidirà el títol

Soro III i Puchol II obriran la lligueta de semifinals de l'Individual Bancaixa d'escala i corda este divendres al trinquet de Vila-real. Arrancarà llavors una sèrie de sis trobades en els que els quatre semifinalistes s'enfrontaran tots contra tots per a determinar als dos millors, que barallaran pel títol el 21 d'octubre a la Ciutat de la Pilota de Montcada.

Els pilotaris han valorat, en línies generals, de forma positiva el resultat del sorteig. Tots han coincidit a assenyalar que els trinquets són coneguts i òptims per a les seues condicions.

Soro III ha reconegut que, amb la baixa d'Álvaro i l'absència de Miguel i Genovés II, enfoca el campionat de forma diferent a altres anys.

Fageca ha tractat de llevar-se la pressió que suposa que se'l considere un especialista de l'un contra un. Finalment, el més jove de les semifinals, Puchol II, ha subratllat que quasi no té experiència en el torneig: “He aconseguit l'objectiu, que era estar en semifinals, encara que haja estat per lesió d'Álvaro, i la meua ambició ara passa per anar partida a partida i gaudir del que queda de torneig”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.