Més esport

Segona ronda de la copa Diputació de Pilota Valenciana

Álvaro, Nacho i Monrabal s'enfronten en Pelayo a Pablo, Félix i Tomàs II amb quatre punts en joc

El trinquet Pelayo de València tanca a les 17.30 hores del dissabte 25 de maig, la segona ronda de la VI Copa President de la Diputació de València.

Barallaran pels quatre punts en joc les formacions de Sagunt (Álvaro, Nacho i Monrabal) i Murla (Pablo, Félix i Tomàs II), situades en la part alta de la classificació general amb cinc punts cadascuna.

El guanyador assentarà les seues opcions de passar a les semifinals absolutes quan encara falten dues rondes per disputar-se.

El duel de Pelayo reuneix tots els atractius possibles d'una partida d'escala i corda. Al cartell hi ha joventut i experiència, potència de pegada i qualitat tècnica. Destaca la presència d'un pilotari, Pablo de Sella, de només 20 anys i debutant enguany en la Copa, que arriba a el punt més àlgid de la seua curta carrera esportiva.

Pablo afronta el seu gran moment contra un rival de luxe, l'onze vegades campió de l'Individual Álvaro, i en un escenari històric com el trinquet de la capital.

Al costat de l'escaleter alacantí s'anuncien en esta final de ronda Félix, un mitger de forta pegada no exempt de qualitat tècnica, que troba la galeria amb facilitat, i Tomàs II, un dels punters més incisius de l'escala i corda professional.

L'equip de Murla va superar en semifinals a Rodrigo i Dani (Genovés) dimarts passat a Massamagrell, en tota una exhibició de facultats que els va permetre guanyar 60-45.

Enfront de Murla es presenta a Pelayo l'equip de Sagunt, combinació entre experiència en el rest i joventut davant. Álvaro ha trobat la fórmula per a rendir al màxim al costat de dues figures en progressió, Nacho i Monrabal, este últim, també debutant en la Copa Diputació de València de 2013.

El trio va superar en semifinals a Puchol II, Raúl i Carlos (Vinalesa) dilluns passat al trinquet de Borriana per un clar 60-25. Abans, en quarts de final, es va desfer de Soro III i Santi, altre dels grans de la Copa.

Copa 2 i Promeses

Mentre la Copa professional segueix avançant, ja han començat els dos campionats paral·lels de promoció, la Copa 2 i la Copa Promeses.

En la Copa 2, pensada per als pilotaris que estan a un pas de l'elit, Adrián III i Víctor II van superar ahir a Borriana a Roberto i Aucejo per 60-45. El campionat va arrancar dimecres a Guadassuar amb victòria de Boni i Josep contra Javi II i Hèctor II per la mínima (60-55).

Les pròximes partides es disputaran dilluns a La Pobla de Vallbona i dimarts a Massamagrell.

Quant a la Copa Promeses, el campionat dels alumnes de les Escoles de Tecnificació i del CESPIVA, Pelayo va acollir ahir la primera partida, en la que Sergio, Julián i Palanca van superar 60-55 a Boina, Paulino i Adrián.

La següent cita del campionat es portarà a terme divendres que ve a Sueca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.