Més esport

Sueca acull les finals de la Copa i de Promeses de pilota valenciana

Els campionats de promoció de la Copa Diputació de València conclouen este divendres al trinquet Eusebio

El trinquet Eusebio de Sueca acull este divendres a partir de les 17 hores, les finals de la Copa 2 i la Copa Promeses, els campionats de promoció paral·lels a la Copa Diputació de València professional.

Les competicions han reunit a uns 40 jugadors, procedents de les escoles de tecnificació, el Centre d'Especialització de Pilota Valenciana (CESPIVA) i, en el cas de la Copa 2, de pilotaris que es troben un pas de l'elit de l'escala i corda.

En els dos mesos de competició, els dos tornejos han viscut la disputa de prop de 60 partides a trinquets de tota la geografia valenciana.

L'activitat a Sueca arrancarà a les 17 hores amb la final de la Copa Promeses, en la qual s'enfrontaran Álvaro, Alvan i Pablo contra Sergio, Julián i Palanca. Estos dos trios han resultat els més regulars del campionat per als més joves valors de l'escala i corda.

L'equip d'Álvaro de Petrer es va desfer en semifinals de Carlos, Joan Noguera i Néstor, als quals van derrotar el dilluns a Alzira per 60-40. Sergio i els seus van vèncer el mateix dia a La Pobla de Vallbona davant Giner, Conillet i Eric per 60-30.

El xoc entre Álvaro i Sergio té un precedent, el passat 4 de juny, saldat amb victòria per a Sergio per un ajustat 60-50, la qual cosa dóna idea de la igualtat entre ambdós equips.

Quan finalitze la partida que decideix la Copa Promeses, al voltant de les 18.30 hores, se celebrarà la final de la Copa 2, en la qual Boni i Josep s'enfrontaran a Ferrer i Jesús II.

Xoquen dues formacions amb característiques diferents. Mentre Boni i Josep aporten experiència i bon rendiment en els moments importants, Ferrer i Jesús II, especialment l'escaleter, un dels més joves de tot el campionat, aterren a Sueca més inexperts però replets d'il·lusió.

Boni i Josep van derrotar en la semifinal del dimarts a Massamagrell a Pablo II i Nacho II, mentre que Ferrer i Jesús II es van desfer d'Adrián III i Víctor II el dimecres a Guadassuar. En la fase regular, el xoc entre els equips de Boni i Ferrer es va saldar amb 60-50 a favor de Boni.

La Copa Diputació de València posseeix estos dos tornejos paral·lels de promoció des de fa quatre temporades, ideats com la millor manera per a ensenyar a competir als més joves i donar-los a conèixer als aficionats de tots els trinquets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.