Més esport

Piles obri les semifinals de la Lliga de Raspall

Moncho, Sanchis i Sagasta s'enfrontaran a Pepe, Moro i Xoto en la primera eliminatòria este divendres en el trinquet Ciscar

Punxa i Coeter II tindran com a rivals a Ricard, Alberto i Miravalles dissabte a La Llosa de Ranes

Els trinquets de Piles i La Llosa de Ranes acullen divendres i dissabte les semifinals de la XX Lliga de raspall – Trofeu Diputació de València, el campionat més prestigiós del Raspall professional per equips.

Moncho, Sanchis i Sagasta s'enfrontaran a Pepe, Moro i Xoto en la primera eliminatòria, programada per a divendres 19 de juliol a les 23 hores al trinquet Ciscar de Piles.

Dissabte a les 18.30 hores, a La Llosa, Punxa i Coeter II jugaran contra Ricard, Alberto i Miravalles. L'objectiu dels quatre equips és abastir la gran final del dia 26 a Bellreguard.

La primera semifinal enfronta a dos trios que han mostrat una gran regularitat al llarg de tota la primera fase, en la qual els sis equips participants s'han enfrontat tots contra tots. Només un punt va separar a Moncho de Pepe en la classificació, encara que el de Manuel va aconseguir una victòria més.

La trobada té un precedent, que data del 5 de juny, a Castelló de Rugat, on Pepe, Moro i Xoto van vèncer 25-10. El jove rest de La Llosa és debutant en el torneig i, encara que compta al seu costat amb un veterà de luxe com Moro, està per veure com gestiona la pressió pròpia d'una eliminatòria a cara o creu.

En la segona semifinal de la Lliga està immersa l'única parella del campionat, Punxa i Coeter II que, malgrat la inferioritat numèrica, van exhibir una gran superioritat en la primera fase. Solament van perdre una partida, i va ser quan ja tenien la classificació per a semifinals en la butxaca.

En esta eliminatòria, el duet format pel rest de Piles i el punter de Simat confronta amb Ricard, debutant enguany en el campionat, Alberto, vigent subcampió, i Miravalles, un punter elèctric amb molt de quinze.

Els arguments a favor de la parella són el magnífic estat de forma de Punxa de Piles, i la presència del númerou dels punters, Coeter II, vigent subcampió individual de raspall.

En la partida de la lligueta entre Punxa i Ricard va vèncer el primer, el passat 22 de juny al mateix trinquet de La Llosa per un còmode 25-5.

La Lliga de Raspall està en marxa des del passat cinc de juny, i des de llavors s'han celebrat 15 partides repartides per set trinquets diferents: Castelló de Rugat, La Llosa de Ranes, Bellreguard, Xeraco, Piles i Castelló d ela Ribera. Han participat 18 pilotaris, una parella i cinc trios, a més d'un rest substitut, Raúl, per la lesió de turmell de Josep. Els vigents campions són Waldo, que no ha participat en esta edició per lesió, i Sanchis, encara immers en la lluita pel títol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.