TENNIS DE TAULA

INICI DE LA SUPERDIVISIÓ

El DKV Borges Vall és un dels aspirants en una lliga masculina més anivellada

El Fotoprix Vic tornarà a ser el màxim candidat a desbancar l'UCAM Cartagena, el campió de la màxima categoria femenina

Les màximes categories del tennis de taula estatal, la superdivisió masculina i femenina es posen en marxa aquest cap de setmana. En la categoria masculina, el DKV Borges és un dels aspirants a estar entre els primers i intentarà millorar la semifinal a què va arribar el curs passat i per això s'ha reforçat amb el millor jugador català, Marc Duran. El Caja Granada –campió els darrers vint anys–, ha perdut dues de les seves figures europees i, tot i que les ha substituït, sembla que la lluita pel títol estarà més anivellada, amb el San Sebastian de los Reyes, el Cajasur de Priego i el mateix Borges. El Bombons Blasi Xaloc Olesa va estar a punt d'entrar en el play-off el curs passat i en aquest ho tornarà a intentar. Els dos conjunts catalans no jugaran en aquesta primera jornada, ja que el derbi ha estat ajornat fins al 12 d'octubre. El Falcons de Sabadell serà l'únic que iniciarà la competició aquest cap de setmana rebent a casa el Múrcia.

En la categoria femenina, l'UCAM Cartagena –que ha canviat les jugadores asiàtiques– continua sent el màxim favorit per revalidar el títol contra un Fotoprix Vic que manté el mateix bloc amb la incorporació de la jove sueca Malin Pettersson i que torna a ser el màxim rival del Cartagena.

El Suris Calella, el Mataró Quadis i la Selva cassanenc completen els equips catalans en aquesta superdivisió. Les mataronines afronten un doble desplaçament en la primera jornada a Valladolid i Burgos, mentre que el Calella visita el Dos de Mayo, i el Vic i el Cassanenc reben el Cajasur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.