Més esport

L'eDreams Mitja Marató de Barcelona aconsegueix un “rècord històric” amb 16.000 participants

La victòria ha estat per als kenyans Florence Kiplagat, en categoria femenina, i Vincent Kipruto, en l'apartat masculí

L'eDreams Mitja Marató de Barcelona ha aconseguit aquest diumenge un “rècord històric” de participació amb 16.000 corredors, segons l'organització. La victòria ha estat per als kenyans Florence Kiplagat, en categoria femenina, i Vincent Kipruto, en l'apartat masculí.

L'organització ha explicat que aquesta alta participació demostra que la carrera s'ha convertit en un “referent mundial”, després del rècord mundial aconseguit per la kenyana Florence Kiplagat en l'edició del 2015 d'aquest esdeveniment.

En aquesta ocasió, Kiplagat -a qui anomenen “la reina de Barcelona”-, ja havia anunciat que no estava en condicions d'aconseguir una nova marca històrica; tot i això, ha demostrat la seva classe en aconseguir la victòria, per tercera vegada consecutiva.

Per la seva banda, la carrera masculina ha estat “especialment emocionant”, ja que ha acabat amb un esprint final entre el vencedor final, Kipruto, i dos corredors més. Kipruto ha admès que no esperava que el circuit barceloní fos tan ràpid, i ha assenyalat que és “un dels recorreguts més ràpids del món”, i ha agraït el suport de la gent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia