Esports

esports

hoquei herba

El Club Egara s'imposa al Polo i torna a guanyar quinze anys després

Els dos equips catalans han reeditat per tercera vegada consecutiva les finals del 2014 i 2015

El Club Egara ha tornat a alçar-se amb un títol de Divisió d'Honor masculí d'hoquei herba quinze anys després en imposar-se al RC Polo, en un partit que ha anat perdent per dos gols, però que ha igualat (2-2) i ha acabat decidint-se en els penals shoot out. Els dos equips catalans han reeditat per tercera vegada consecutiva les finals del 2014 i 2015 i, com en les anteriors dues edicions, el triomf s'ha decidit en els penals shoot out, encara que en aquesta ocasió la fortuna ha caigut de la banda del Club Egara.

El que primer ha avisat en la final d'aquest diumenge ha estat el Club Egara amb un tret de Josep Farres. Aquesta jugada ha suposat un toc d'atenció per al Polo, que ha començat a dominar el joc ofensiu i als sis minuts ha obert el marcador amb un gol de Borja Llorens. 

El domini que el Polo estava tenint sobre l'herba s'ha traduït quatre minuts després en un nou gol, aquesta vegada obra de l'argentí Matías Rey, que ha aprofitat un penal córner per batre Francisco Cortes. 

En el segon quart, el Club Egara ha hagut d'arriscar i per això el seu atac s'ha tornat més dinàmic, el que ha posat en moltes dificultats el Polo. Guillem Fustaguera primer i Pol Gispert segon han pogut marcar, però ha estat Edu Arbós qui ha retallat distàncies abans del descans.

L'aturada ha anat bé al Club Egara perquè el tercer quart ha estat seu. Ha empatat amb un penal córner transformat per Josep Romeu i ha pogut completar la remuntada amb un remat de García-Chicote que ha tret en línia de gol el porter Mario Fernández.

En l'últim quart, els dos equips han optat per anar pel partit sense especular. El Club Egara ho ha intentat amb un joc més directe, mentre que el Polo ha insistit a elaborar jugades que de vegades s'ha tornat feixugues.

A falta d'un minut per al final, el Polo ha tingut un penal córner que Matías Rey ha aprofitat per marcar, encara que els col·legiats l'han anul·lat per joc perillós. Els penals shoot out els ha guanyat el Club Egara per 5-4. L'únic error ha estat el de Manel Terraza, que ha relliscat en enfilar la porteria del seu rival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia