Esports

Jocs Olímpics 2016

La lluita contra el dopatge

El COI no veta Rússia de Rio i delega a les federacions la decisió de prohibir la participació d'atletes

El Comitè Olímpic Internacional evita un càstig general per a tota la delegació russa i opta perquè siguin les federacions de cada modalitat les que dictin si prohibeixen o no la participació de forma individual en cada cas

El Comitè Olímpic Internacional (COI) ha anunciat que no sancionarà Rússia per als Jocs Olímpics de Rio i no ha suspès el Comitè Olímpic de Rússia, segons avança l'agència estatal de notícies russa TASS citant una font del COI aquest diumenge.

El COI delega en les federacions la responsabilitat de decidir de forma individual quins atletes podran participar en els Jocs i quins no.

El passat 17 de juny, la IAAF va decidir per unanimitat mantenir la suspensió de la Federació d'Atletisme Russa per estar embolicada en una trama general de dopatge, especificada en el conegut com Informe McLaren, en una decisió que deixava fora els atletes russos dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro i que va ser apel·lada davant del TAS pel Comitè Olímpic Rus i 68 atletes russos, però rebutjada aquest dijous .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia