Més esport

El màsters de pilota valenciana reuneix l'elit del Raspall

Les semifinals es jugaran este divendres i el dissabte 25 en els trinquets de Piles i La Llosa de Ranes mentre que la final està programada per al 1 de juny a Bellreguard

Ja està tot preparat per a l'inici de la primera edició del Masters Pilota Generalitat Valenciana en la modalitat de Raspall. El torneig ha estat impulsat des de la Conselleria de Governació i Justícia i la qualitat del seu cartell li converteix en el de major prestigi de la modalitat d'entre els disputats davall un format reduït de dos semifinals i la final.

La jornada inaugural, corresponent a la primera semifinal, es completarà este divendres en el trinquet de Piles i després d'una prèvia de juvenils, Marrahí, Alberto i Miravalles jugaran contra Pepe, Coeter II i Xoto.

La segona semifinal està programada per al dissabte 25 en el trinquet de la Llosa de Ranes i en este cas seran de la partida Moltó, Dorín i Sidahmed, que tindran en la contra a Moncho, Sanchis i Canari (18:30 hores).

Els equips vencedors de cada eliminatòria pugnaran pel títol el dissabte 1 de juny en el trinquet de Bellreguard.

La confecció d'este torneig, que pretén perdurar en el temps i consolidar-se com una de les cites més destacades de la temporada, és la primera actuació del Pla Director de la Pilota Valenciana en l'àmbit professional del Raspall.

La previsió apunta a la igualtat en les partides i a un seguiment massiu per part dels afeccionats, sobretot tenint en compte l'èxit en el referent proper del Màsters Pilota Generalitat Valenciana en la modalitat d'escala i corda. I és que en els dos trofeus s'ha reservat la participació als millors exponents de cada modalitat i en ambdós s'han confeccionat equips que difícilment podrien participar en altres competicions a causa del seu potencial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.