Futbol català

1. Quina anàlisi fa de l'enfrontament? 2. Quina ha estat la clau del partit? 3. Quina valoració fa de la temporada del Girona?

1. El Girona ha arribat cansat a aquesta eliminatòria, li ha faltat ritme i intensitat i en el global l'Almeria ha estat superior. Una errada defensiva ha suposat l'1-0 i el Girona ha anat a remolc de l'Almeria.

2. El partit d'anada ha pesat molt i ha condicionat el partit d'avui. L'aspecte psicològic en aquests moments és molt important i remuntar l'eliminatòria implicava fer el 0-1 i traslladar tota la responsabilitat a l'Almeria.

3. Rubi ha gestionat l'equip i ha controlat totes les situacions de la temporada en l'àmbit tàctic i sobretot psicològic. Ha transmès serenitat i un gran control de la situació en tot moment. Tinc la sensació que ha disfrutat de totes les sensacions i ha aconseguit que l'equip s'expressés així al camp.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.