Comença un dels campionats de tercera més igualats dels últims anys

Només l'Hospitalet menja a part en un dels campionats més equilibrats dels últims anys

El Llagostera, l'Olesa i el Benavent debuten a tercera amb l'objectiu de la permanència

Avui la plana major dels equips de tercera disputen la primera jornada en un campionat que s'intueix més igualat que mai. A part de l'Hospi, que es presenta contra el Vilanova com el rival a batre, trobem un grapat d'equips de molt bon nivell que lluitaran per ser a la zona alta. Són el Santboià, el Reus, el Palamós, el Manlleu i el Prat. Tots aquests conjunts intentaran fer-se forts per aconseguir una de les primeres quatre posicions i, així, disputar la fase d'ascens. El gran favorit, tot i això, és l'Hospitalet de Jordi Vinyals, un equip que s'ha reforçat amb molt bons jugadors com Jordi Tarrés, Jordi Martínez i Eloi Fontanella per assolir, en el segon intent, el retorn a segona B. A davant tindrà el nou Vilanova de Robert Elvira, que manté el bloc de l'any passat, però que no ha deixat bones sensacions durant la pretemporada. Una de les grans incògnites abans de l'inici del curs és l'Europa de Pedro Dólera, que debutarà al Nou Sardenya contra l'Amposta. Els graciencs presenten una plantilla molt jove en què només continuen sis jugadors.

Manlleu-Premià, partit de retrobaments.

En les darreres jornades de la temporada passada, el Santboià, el Manlleu i el Premià es van disputar el quart lloc que donava accés a les eliminatòries d'ascens. Finalment, el premi va ser per als de Sant Boi, que van deixar amb un pam de nas els altres dos aspirants. Avui, aquests dos equips es veuen les cares amb l'objectiu de sumar tres punts i, de retruc, assestar un cop a un rival directe. A priori, el Manlleu és favorit per obtenir la victòria. En primer lloc perquè juga a casa, i en segon terme perquè s'ha reforçat molt bé amb jugadors de nivell com David Pérez, Mito i David Andreu. A més, cal destacar que Rubén Ortiz, Maik i Raül Calvo es retrobaran amb el Premià, el seu exequip.

Derbi en el Baix Llobregat.

El Castelldefels-el Prat que es disputarà als Canyars a les sis de la tarda i serà el primer derbi del Baix Llobregat del curs. Els grocs, que tornen a la categoria després de caure a primera catalana fa dos cursos, espera fer-se fort a casa i sumar punts que evitin els ensurts del passat. S'enfrontarà al Prat de Manolo Márquez, un equip que, després de fer el seu millor curs, ha fet fitxatges molt interessants a la recerca d'un nou registre històric per l'entitat potablava.

Tres debutants a tercera.

Entre tots el participants del campionat, en destaquen tres que avui disputaran el primer partit en la categoria de tota la seva història. Són l'Olesa de Montserrat, el Benavent i el Llagostera. Els del Baix Llobregat, que s'estrenen contra el Cornellà, esperen completar un bon curs després d'encadenar tres ascensos. El Benavent, que fa 10 temporades jugava a tercera regional, s'enfrontarà al Palamós, un conjunt que el curs passat va estar a punt de perdre la categoria però que aquest estiu s'ha reforçat a consciència per aspirar a fites més importants. Per acabar, el Llagostera, que suma dos ascensos seguits, rep la visita de la Pobla de Mafumet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.