TENNIS DE TAULA

Ple català en la copa ETTU

Els Falcons, que debutaven a Europa, el Borges i l'Olesa van accedir a la segona tanda

Els Falcons de Sabadell, que debutaven en les competicions europees, el DKV Borges Vall i el Bombons Olesa Blasi es van classificar ahir per a la segona eliminatòria de la copa ETTU de tennis de taula i van completar el ple català en un cap de setmana pletòric. El Borges, semifinalista de la competició l'any passat, i l'Olesa, a més, van finalitzar invictes en el primer lloc dels seus respectius grups amb quatre triomfs en quatre partits.

El Bombons Olesa va jugar a Portugal i va resoldre amb solvència gràcies a l'aportació de Wang Wei, Oriol Monzó i Álvaro Robles. El Borges Vall, amb Hu Bin, Marc Duran i Andreew Bagaley, es va assegurar el primer lloc del grup 4 contra el Lluch Vladimir de Rússia per 3-0. Els Falcons, per la seva banda, van quedar tercers de grup amb dues victòries i dues derrotes amb Ferran Brugada, Li Dan Dan i Ramon Mampel.

RESULTATS

Grup 1. Olesa Olesa-Ironi (3-1), Olesa-Novi Sad (3-2), Olesa-Bucarest (3-0) i Olesa-Glasgow (3-0). Grup 4. Borges Borges-Brat. (3-1),Bucarest.-B (0-3), Borges-Unión (3-0) i Borges-L. Vladimir (3-0) Grup 8. Falcons Falcons-Donetsk (0-3), Falcons-Dubrovnik (3-0), Falcons-Echternach (3-0) i Falcons-Makre (1-3).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.