Doble èxode de l'Olesa en el seu debut com a local a tercera

Si les obres van al ritme esperat –cosa que no es pot dir mai–, l'Olesa de Montserrat podrà tornar a jugar al seu camp cap al mes de novembre. Avui, però, debutarà a tercera divisió, per primer cop en la història, a Viladecavalls (Vallès Occidental), al camp de Can Trias, ja que la instal·lació de la gespa artificial del municipal de Les Planes tot just ha començat. Però per acabar-ho d'adobar, des de dilluns passat l'equip de Xavi Beranger tampoc no s'ha pogut entrenar a Can Trias perquè l'equip local (tercera regional) el necessitava. Així, per preparar el debut de la lliga a casa, l'Olesa s'ha hagut d'entrenar en diversos camps de Barcelona –a 40 km–, una molèstia afegida que el tècnic confia que no descentri el seu equip a l'hora d'enfrontar-se a un dels equips més potents de tercera que tornarà a ser un candidat a les quatre places d'ascens com el Reus. En teoria, la setmana vinent l'Olesa hauria de poder tornar a entrenar-se a Viladecavalls.


Els de Xavi Beranger debutaran com a locals a tercera al camp del Viladecavalls, i s'han entrenat durant la setmana a Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.