Toyota iQ 1.33, ciutadà i més

Amb només 2,98 metres de llargada, el Toyota iQ és el cotxe més petit entre els actuals de quatre places. Un automòbil que acredita la màxima puntuació de 5 estrelles en les avaluacions de seguretat d'Euro Ncap –disposa, de sèrie, de nou airbags i control d'estabilitat– i que va arribar al mercat abans de l'estiu impulsat per un motor de 998 cc i 68 CV, òptim per moure's dins la ciutat amb una agilitat envejable. Ara, a més, és disponible amb el propulsor 1.33 VVT-i de 98 CV. Un considerable increment de potència amb el qual el singular iQ va més enllà del que s'entén per un cotxe únicament urbà.

Aquest motor respon a la tecnologia Toyota Optimal Drive, amb el sistema Stop & Start –s'atura automàticament quan la palanca del canvi està en punt motor i es torna a posar en marxa quan el conductor prem el pedal d'embragatge– i va associat a un canvi manual de sis marxes. El consum mitjà de gasolina és de 4,8 litres/100 km, amb només 113 g/km d'emissions de CO2.

Aquest iQ val 15.250 euros, preu al qual Toyota respon amb un elevat nivell de qualitat. N'hi ha prou veient que l'equipament de sèrie inclou sensors de pluja i d'encesa automàtica dels llums, climatitzador, seients davanters calefactables, tapisseria mixta de tela i cuir, etc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.