Canals

MARTÍ ANGLADA

PERIODISTA

“La mobilització és un altaveu al món del judici infame contra demòcrates”

“L’autodeterminació no és delicte.” És el lema d’una campanya del sobiranisme, la qual es basa en mobilitzacions de protesta acordades de manera unitària per mostrar el rebuig pel judici. Un dels representants de la iniciativa és el periodista Martí Anglada.

Quins són els objectius de la campanya?
Considerem que les mobilitzacions representen un gran altaveu al món d’aquest judici infame contra demòcrates. Són una caixa de ressonància.
A qui s’està apel·lant?
A totes aquelles persones que estan en contra de la repressió, que senten els seus drets trepitjats. També cridem a moure’s a qui està a favor que el poble de Catalunya decideixi el seu futur en una consulta. És a dir, el 80% de la ciutadania del país. Amb una intensitat o altra, tothom que estigui dins d’aquesta galàxia es pot sentir interpel·lat. Que la gent no pensi que la sentència està feta. Estem en plena història, en evolució. Ens miren des de l’exterior i les mobilitzacions són útils per demanar que hi hagi respecte als drets fonamentals.
Quines dates hem de tenir presents?
El dissabte 16, a les 17 h, començarà una manifestació a la Gran Via de Barcelona. El dia 21, la vaga general; i el 16 de març, farem a Madrid una manifestació, a les 18 h. No només pels catalans que ens sentim ferits, sinó que també vindran autocars de Galícia, d’Andalusia, etc. A Espanya hi ha una colla grossa de demòcrates.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia