Salt

Dos clàssics i un destí

Àlex Rigola, versionant Txékhov, i Lluís Homar, recitant sant Joan de la Creu, apropen els clàssics a la societat d’avui aquest cap de setmana al Temporada Alta

Trargisa assumirà la gestió de tot el cicle de l’aigua

Girona, Salt i Sarrià rebutgen crear una nova societat i subrogaran la plantilla d’Agissa a aquest ens

La gestió pública suposarà un estalvi que permetrà assumir inversions sense tocar tarifes

Masó, a La Danesa

La companyia barcelonina estrenarà al Temporada Alta vinent ‘El nedador del mar secret’, en guanyar el premi al projecte escènic

Cap relaxació en les mesures

Les alcaldies de Girona i Salt avalen que les mesures per la Covid es mantinguin

Avui caduca la segona pròrroga de mesures als dos municipis, però el govern anuncia més limitacions per a tot el país

Sara Mas i Itziar González parlen del mon que ens espera ‘Repensant les ciutats’

Les Bernardes de Salt i la demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitzen el cicle de conferències El nón que ens espera. Repensar l’arquitectura, que reflexiona sobre...

El ple de Girona posa fi a la concessió amb Agissa

L’acord de rescissió es pren per unanimitat de tots els grups municipals, tot i que el govern local no s’estalvia crítiques de l’oposició

El ple dona llum verd a la regulació de l’ús del patinet

Crònica
temporada alta en streaming

Primers plans per a l’emoció

El Temporada Alta ja ha arrencat (ahir es va estrenar Els subornats de Lluïsa Cunillé amb La Ruta40 i Jaleiu de Guillem Albà illa colla festivalera de Marabunta) i s’ha atrevit a provar-ho en streaming....

Estudien l’elasticitat muscular en infants amb paràlisi cerebral

Les dades han de permetre decidir quin és el tractament òptim per als pacients

JOSEP MARIA ‘PITU’ COMADEVALL
MIGCAMPISTA DEL LLAGOSTERA

“Aixecar la copa seria com girar full i oblidar del tot la lesió”

“Poder tornar a jugar després de tant de temps va ser una sensació increïble”

“El Llagostera sempre ha estat un club compromès i identificat amb Catalunya, això és un al·licient més”