El lector escriu

Per una N-II digna

Som un grup de persones que el passat 3 de març ja vam realitzar una marxa lenta en senyal de protesta del precari estat de l'N-II.

Demà dissabte 14 d'abril a les 10:30 del matí, realitzarem la segona marxa lenta, que sortirà del pàrquing de la Facultat de Ciències de la UdG-Camp de futbol Montilivi, i que constarà del mateix recorregut Girona-Borrassà (rotonda) per l'N-II a la velocitat mínima permesa com a signe de precaució degut a la perillositat que presenta aquesta carretera en quasi tot el seu recorregut. Entenem que una de les carreteres més transitades de tot l'Estat i la principal via de comunicació amb França no reuneix unes condicions òptimes per als usuaris i presenta un perill constant per a tots aquells conductors que la utilitzen. Així mateix, i tenint en compte que es tracta de la segona carretera nacional i, per tant, una de les més importants de l'Estat, realitzarem una conducció pròpia i adient a les circumstàncies de tal via, en favor de la seguretat i precaució viària, i esperant que es solucioni el problema el més aviat possible, o que fins que no se solucioni el problema, l'AP-7 sigui gratuïta com a altres indrets de l'Estat. Prou morts a l'N-II.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.