cultura

fotografia

La Ciutadella mostra la bellesa del fons marí rosinc

La sala d'exposicions de la Ciutadella mostra fotografia subaquàtica provinent del Club Badia de Roses

La sala d'exposicions de la Ciutadella de Roses va inaugurar ahir la mostra de fotografia subaquàtica del Club Badia de Roses titulada Roses, visions a fons. L'exposició estarà oberta al públic fins a l'11 de gener de l'any vinent i consta d'una selecció d'imatges del fons marí de Roses.

El Club Badia de Roses, el primer club d'immersió subaquàtica de la Costa Brava (data de l'any 1973), ofereix a la Ciutadella a partir del proper divendres una visió del paisatge rosinc diferent i desconeguda per al gran públic, però d'una bellesa incomparable: el fons marí de la badia.

“L'exposició demostra, una vegada més, que vivim en un racó de món privilegiat: el nostre Empordà, la nostra Costa Brava, de bellesa transversal, de mar a muntanya, dels cims al fons del mar”, van remarquen els artífexs de la mostra Lluís Mas Blanch, Marc Parals, Jordi Vela, Tomàs Baiges i Miquel Trulls. “El nostre fons marí, ple de vida i de color, gaudeix d'un prestigi d'àmbit internacional, que els membres del club de submarinisme tenim el privilegi de contemplar i cuidar diàriament”, van explicar.

Fotografia i vi

En la línia de col·laboració subscrita entre el Departament de Cultura de l'Ajuntament de Roses i la Cooperativa Empordàlia, per mitjà de la qual diversos esdeveniments culturals que es desenvolupen al llarg de l'any al municipi altempordanès disposnen de maridatges i degustacions dels productes gastronòmics de la cooperativa, a l'acte d'inauguració de la mostra, que tindrà lloc el proper divendres, a les vuit del vespre, hi haurà una degustació de vins d'Empordàlia.

Amb aquestes propostes que combinen art, patrimoni i cultura amb enologia i gastronomia, els organitzadors volen oferir un atractiu complementari al públic assistent als actes, i actuar al mateix temps en la promoció i la posada en valor tant del patrimoni i les manifestacions artístiques del municipi com dels vins i els productes gastronòmics de la comarca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.