Successos

trànsit

Instal·len un radar per trams a la C-65, entre Llagostera i Cassà

Els tècnics van instal·lar ahir les càmeres del radar de velocitat per trams previst a la C-65, entre els municipis de Llagostera i Cassà de la Selva. En el recorregut, de poc més de cinc quilòmetres, les càmeres del radar llegiran la matrícula al principi i al final del tram, i es multaran els vehicles que hagin sobrepassat la velocitat mitjana prèviament establerta. L'objectiu del sistema de control de la velocitat per trams és que els conductors no frenin quan saben que hi ha el radar i després continuïn circulant per sobre del límit permès. El que es vol és que mantinguin sempre la mateixa velocitat. És previst que en les pròximes setmanes entri en funcionament.

D'altra banda, Trànsit ja ha tramitat els expedients administratius perquè a finals d'any entri en funcionament un altre radar de velocitat per trams de gairebé cinc quilòmetres a l'N-II, al terme de Fornells de la Selva, en els dos sentits, per on passen 10.000 vehicles cada dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia