Societat

Tossa s'afegeix a les Vies Braves

El municipi s'ha unit al projecte impulsat pel Patronat de Turisme que promou una xarxa d'itineraris marins

L'Ajuntament de Tossa s'ha adherit al projecte Vies Braves, impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, que té com a objectiu crear un nou pol d'atracció turística, esportiva i de promoció econòmica a la Costa Brava. Aquest projecte consisteix en una xarxa pública d'itineraris marins destinada a la pràctica d'activitats esportives, lúdiques i pedagògiques. Aquests itineraris, que transcorren paral·lels als camins de ronda, estan senyalitzats i abalisats, i permeten que tothom pugui gaudir i explorar el litoral des del mar nedant de manera segura.

Concretament, a Tossa, l'itinerari és al voltant del cap de Tossa, fent el recorregut des de la platja Gran fins a la platja des Codolar. Es tracta d'un recorregut de més de 800 metres, d'una dificultat mitjana, que els nedadors podran fer en uns 15 minuts i del qual es farà un abalisament d'unes 16 boies.

Per donar a conèixer la Via Brava de Tossa, que entrarà en funcionament el mes de juny, es farà una jornada de presentació. La regidora de Turisme i Promoció Econòmica, M. Àngels Pujals, explica que el projecte “permet diversificació i desestacionalitzar el turisme”.També considera que permetrà atreure nous segments de mercat i promoure l'esport i la salut. “Pot ser també un reclam per a la fotografia submarina o l'snorkel”, hi afegeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia