Corbacho ja té el seu retrat a la galeria de la Diputació

L'actual ministre de Treball, Celestino Corbacho (PSC), va descobrir ahir el seu retrat, que a partir d'ara figura en la galeria institucional de la Diputació de Barcelona juntament amb les imatges d'altres expresidents de l'ens. D'aquesta manera, el retrat de Corbacho s'uneix a una col·lecció que ell mateix, quan era president, va impulsar. «El motiu pel qual vaig promoure la creació d'aquest espai és perquè es pogués veure d'una manera gràfica i molt ràpida la història», va explicar el també exalcalde de l'Hospitalet de Llobregat.

L'actual president de la Diputació, el colomenc Antoni Fogué (PSC), va destacar la capacitat de diàleg com a tret polític principal de Celestino Corbacho. Concretament, va remarcar «la capacitat d'organitzar consensos» i tendir ponts amb altres administracions, sobretot amb la Generalitat de Catalunya. Celestino Corbacho va ser president de la Diputació des de 2004 i fins que va ser nomenat ministre de Treball i Immigració del govern de l'Estat, el 12 d'abril de 2008. El retrat que ahir es va penjar és obra del pintor Gonzalo Goytisolo i és d'estil hiperrealista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.