Cultura

Les escultures gegants d'Igor Mitoraj s'exposen a la Rambla de Catalunya

L'exposició continua al CaixaForum, on es completa amb dos escultures més, 14 marbres i 35 dibuixos

La Rambla Catalunya de Barcelona s'ha convertit avui, dilluns, i fins a l'1 de juliol en una galeria d'art a l'aire lliure. El polonès Igor Mitoraj hi exposa 23 escultures monumentals d'influència mitològica.

Les escultures gegants de bronze retrotreuen les obres d'estil clàssic. Mitoraj reinterpreta personatges mitològics com Ícar, el centaure o grans caps a l'estil grecoromà.

Aquest passeig escultural que proposa l'exposició Igor Mitoraj a Barcelona es completa amb dues escultures monumentals més que es poden veure al CaixaForum de Barcelona, acompanyades de 14 marbres i 35 dibuixos.

Igor Mitoraj ha assegurat avui que amb les seves escultures vol "ressuscitar la idea de l'art antic, que tenia una ànima pròpia" i ha admès que tant l'art com la societat de l'antiga Grècia "amb el seu culte a la proporció o la democràcia" són un referent per a Occident, malgrat que últimament cregui que s'està "oblidant".
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.