Administracions

calafell

Denuncien l'alcalde per un conveni urbanístic

L'alcalde de Calafell, Jordi Sánchez, declararà avui al jutjat d'instrucció número 7 del Vendrell com a imputat per un presumpte delicte de prevaricació després que el propietari de la finca on es trobava la masia Cal Perotet l'hagi denunciat. També declararan avui com a imputats el regidor d'Urbanisme, Ramon Ferré, i l'arquitecte municipal, Joan López. Segons la querella, el consistori va “abusar de la bona fe” del propietari, Leo Stober, quan les dues parts van signar un conveni el 2001 que havia de permetre la creació d'una zona comercial a la finca, tal com desitjava el titular dels terrenys. Aquesta modificació, però, mai no es va arribar a executar.

Segons van explicar ahir fonts municipals, el conveni obligava Stober a mantenir la masia de Cal Perotet i cedir-la un cop s'hagués completat la tramitació, ja que el govern local la volia convertir en centre cívic. El propietari, però, va acabar enderrocant-la de matinada l'any 2008 al·legant que tenia permís a causa d'un silenci administratiu. El consistori sosté que l'enderroc va ser il·legal, considera per tant dissolt el conveni i té obert un expedient d'infracció urbanística.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.